Pauline haar trampoline

Pauline speelt op de trampoline
Large 1024 645 2015 021 pauline   trampoline    003 b

12 Juni. Het belooft vandaag een tropisch warme dag te worden.  Ideaal voor Pauline haar wensfeest!

De dag begint met een uitstapje naar de JBC, waar een feestjurk mét accessoires mag uitgekozen worden.  Fee Liliane en fee Denise ontpopten zich tot ware Yani's, en maakten van de shopsessie een echte belevenis.

Eenmaal Pauline terug op school is afgezet, kan thuis het harde werk beginnen.  De tuin wordt versierd, feesttafels gedekt, animatiestand opgebouwd, parasols geïnstalleerd....  De grote tent met hierin de bedjes wordt klaargezet en natuurlijk dé verrassing voor Pauline: de trampoline.  Met grote deskundigheid en véél kracht wordt deze opgebouwd. Gelukkig kan het wensteam voor al dat werk rekenen op de hulp van de papa en een goede vriend.  Josse, Fons en André steken eveneens de handen uit de mouwen en iedereen zweet liters door het super warme weer maar alles is tijdig klaar!

15.15 uur: de school is uit.  Pauline wordt samen met haar klasgenootjes aan de schoolpoort afgehaald.  Het is gelukkig maar 100 meter wandelen en dan zijn ze er al.  Pauline mag als eerste de tuin binnenlopen.  “Oh, kijk daar, een trampoline”.  Al lopend worden de schoentjes uitgegooid en al snel zitten ze met z'n allen op de trampoline. 
Intussen komt er een clown om het hoekje piepen samen met een dame die kan toveren met grime. 

Ballonnen worden geplooid in alle mogelijke 'wensen' en de gezichtjes worden ware kunstwerkjes: een draak, spiderman, een clowntje, een prachtige fee, enz. een echt kinderfeest!
Om half zes komen de mama's en papa's de slaapspulletjes brengen.  Voor alle ouders, juffen en familie is er een feestelijke receptie.

Wensfee Anne entertaint de kleintjes als een echte Ketnet wrapster!  Is het nu een waterballonnen gevecht of bellenblazen, een dansje of tikkertje spelen, Pauline geniet met volle teugen samen met haar vriendjes.  Maar het feest is nog niet gedaan want alle klasgenootjes blijven slapen, of beter gezegd kamperen. Zelfs juf Els heeft haar slaapzak meegebracht. 

Het werd een prachtige dag, Pauline haar wensdag. Zo fijn, zo mooi, zo af.
Dankjewel!

Wensteam: Anne, Liliane en Denise

Met dank aan:

Bekijk ook deze wensen: