Een super feest voor Maxim

het hele gezelschap
Large 1024 645 2015 026 maxim   feest

Het was vrijdag 30 oktober, 16 uur, einde van school, begin van de herfstvakantie. Vandaag ging de wens, waar ik al enkele weken naar uitkeek, in vervulling. Om 17 uur ging de bel!

Twee van mijn wensfeeën stonden aan de deur. Ze ‘ontvoerden’ mama en mij. Tien minuutjes later bereikten we onze bestemming: de kledingwinkel Artex Fashion in Lichtervelde.

Hier mocht ik een volledige nieuwe outfit kiezen met advies van een vriendelijke verkoopster. Ik ben buitengegaan met een nieuwe broek, T-shirt, hemdje en een trui. Intussen was het al donker buiten en brachten de wensfeeën ons terug naar huis.

We moesten ons klaarmaken om te vertrekken naar mijn grote wens, een feest met al mijn vrienden en familie om hen te bedanken dat ze mij altijd steunden tijdens mijn moeilijke periode. Toen iedereen klaar was vertrokken mama, papa, mijn broer en ik naar de feestzaal. Daar aangekomen waren de meeste uitgenodigden er al. Eerst begroette ik iedereen en bedankte ik hen om mee te vieren op mijn super feest. Even later werd ik naar voor geroepen en heb ik een speech gegeven. Daarna mocht ik met mijn familie en mijn vrienden aanschuiven aan een frietmobiel voor lekkere frietjes met frikadellen.  

Na de frietjes zijn we verder gaan feesten op mijn lievelingsmuziek. Daarna was het tijd voor een klein dessertje: ijsjes voor iedereen. Rond 23u was er nog een kleine toespraak van vrijwilliger Martial waarna iedereen stilletjes aan naar huis  begon te gaan. Rond 23u30-24u was mijn bedankfeest afgelopen.

Ook voor mij was het tijd om naar huis te gaan en te slapen na deze super avond.

Of toch niet? Een deel van de familie was nog mee gegaan naar huis om daar nog iets te drinken en wat te praten. 

Ik heb mij echt geamuseerd en ben blij dat Make-A-Wish® dit mogelijk heeft gemaakt. Het was beter dan ik ooit had durven dromen. Ik vond het leuk al mijn vrienden nog eens terug te zien.

Kortom een geweldige avond om nooit meer te vergeten!

Maxim

 

Wensteam: Martial, Greta en Ann

 

Met dank aan:

Bekijk ook deze wensen: