Joren krijgt een fototoestel

Dit handboek gaat Joren goed kunnen gebruiken
Large 1024 645 2014 019 joren fotocamera    003

Het begon als wééral een dag in UZ Leuven…

 Ik wist dat mijn gezin op bezoek ging komen, maar ik loop vooruit op de zaken. Aan mijn wensteam had ik mijn allerliefste hartenwens verteld: een camera voor natuurfotografie en geschiedkundige fotografie. Voor mezelf had ik in mijn gedachten dat deze wens eens ging uitkomen, maar ik wist niet wanneer. Het was dus dan ook een totale verrassing toen ineens Marc, Thérèse en Linda in mijn kamer te voorschijn kwamen. Ze hadden voor ons allemaal veel hapjes en drankjes mee, was héél gezellig. Ineens kwam een grote doos, die ik mocht uitpakken. Mijn allergrootste verrassing, ik kon mijn ogen niet geloven. De cadeaus bleven maar komen: een professioneel fototoestel, een lens, een uv-filter voor die lens, een macrolens, een uv-filter voor die lens, een statief, een bijhorend boek en uiteraard een sd-kaartje. Ik denk dat ik een kwartier bezig was met het uitpakken alléén. Daarna wilde ik alles goed bekijken en al eventjes uitproberen.
We zijn we nog even naar buiten geweest (uiteraard met toestemming) om mijn fototoestel voor de eerste keer te testen. Het weer was toen goed en de foto’s waren prachtig.

We hebben nog veel bijgepraat en ik heb veel gelachen op mijn wensdag.
Een dikke  “dankjewel” Make-A-Wish® en speciale dank aan Linda, Marc en Thérèse die zo veel moeite gedaan hebben om dit allemaal waar te maken.
Deze wensvervulling was alles wat ik wou en meer.

Veel liefs.

Joren.
 

Wensteam: Linda, Marc en Thérèse

 

Met dank aan:

Media-Markt  Oostakker
Heidi Gaukema
Torino: Sabine en Alain
t Schrijverke Temse

Bekijk ook deze wensen: