Vic wenst een kinderquad

Vic is er helemaal klaar voor!
Large 1024 645 2015 074 vic   kinderquad 002

Zaterdag 17/10 was het de wensdag van kleine Vic (5 jaar) die zou doorgaan op de Breugelheide te Lille. Zijn wens was: een quad.

Eerst werd Vic opgehaald en ging het gezin richting Speelstad in Lille. Daar kon Vic zich uitleven, vooral de botsauto’s en moto’s waren zijn favoriet. Er werd lekker gegeten, veel gelachen, maar Vic was toch nieuwsgierig wat er nu nog verder ging gebeuren.

Die namiddag was het dan zover. Het weer zat al heel de week niet mee maar vandaag was het dan toch droog. De mensen van Make-A-Wish® zouden om 14 uur aankomen met Vic en zijn ouders. Bij aankomst zag een klein tenger kereltje uit de minibus stappen. Ik dacht oei, moet dat klein mannetje op die quad? Naar het schijnt was het eerste dat Vic zei bij aankomst: amaai wat een lawaai hier! Maar nog geen minuut later zat hij al op een grote crossmotor te pronken voor een foto.

Vic werd meegenomen naar het lokaal waar de quad stond opgesteld. Nadat hij het deken van de quad had afgedaan en men zei dat die voor hem was kon hij zijn geluk kon niet op.

Via een oproep van Mc-Lille op de website is er crosskledij bezorgd, met dank aan Nancy Vandekerkhof. Aangekleed als een echte crosser en met stralende ogen ging Vic naar buiten met die prachtige quad. Wannes Vandevoorde, een jeugdpiloot van de club die net aanwezig was en tevens de zoon van Nancy werd zijn privé instructeur. Samen reden ze over de parking om de eerste gewenning van de motor onder de knie te krijgen. Al heel snel was Vic zelf aan het sturen en zat Wannes er achterop als begeleider. Na een half uurtje werd er even gepauzeerd in de kantine, waar Vic aan de tafelvoetbal stond, nog niet moe.

Dan op naar het kinderparcours met de quad. Samen met Wannes over het parcours en de bergen. Door de vele regen lag het parcours er zwaar bij, dus na twee rondjes terug naar de parking waar Vic nu alleen ging rijden. Het kind straalde, iedereen gelukkig! De quad werd afgespoten zodat die weer stond te blinken en geladen in de minibus.

Er was nog een verrassing in de kantine voor Vic. Hier mocht hij een mooie trofee in ontvangst nemen samen met een T-shirt waarmee hij fier poseerde.

Vic is een bezig kereltje met pit. Motorclub Lille is dan ook blij dat ze deze wens mee heeft kunnen ondersteunen, maar alle eer gaat toch naar de mensen van Make-A-Wish®! Mooi gedaan! Hopelijk zien we Vic nog wel eens terug op onze crossomloop!

Kleine Vic, guitige gast, kom dan even dag zeggen in de kantine, wij verwachten je!

Het was een mooie wensdag voor Vic, een wens die is uitgekomen. Hopelijk komt de wens van zijn ouders ook uit!

Vanwege Motorclub Lille wensen we jullie het allerbeste!

 

Wensteam: Herman, Annie en Hilde

Met dank aan:

-        Speelstad

-        Moto’s Deschouwer

-        MC Lille

-        Nancy Vandekerkhof

-        Huurwagens Mols

-        Labcorp

-        Mabo Priv Inst

Bekijk ook deze wensen: