Aatje bakt kabouterkoeken

Aatje bakt kabouterkoeken met Dirk Porrez
Large 1024 645 2014 122 aatje   kabouterkoeken    004

Om 10:15u werden we opgehaald door de wensfeeën. We zijn naar Lommel gereden en daar mocht Aatje lekker shoppen bij JBC! Natuurlijk koos Aatje voor een mooi jurkje van K3. 
Daarna zijn we naar de Fun geweest en mocht ze een cadeautje kiezen. Dat was niet zo makkelijk met zoveel leuke dingen om uit te kiezen.
Van dat shoppen kregen we wel honger, gelukkig was de McDonalds in de buurt. Na het verorberen van onze lekkere hamburger en frietjes ging Aatje nog even spelen. Ineens komt Dirk van Safety First (Bruno Vanden Broecke) binnen en kreeg Aatje een schortje. 
Dirk kreeg ook een schort en toen vertrokken we naar de volgende verrassing. Bakkerij Swinnen in Lommel. Na een leuk ontvangst werden Aatje en Dirk druk aan het werk gezet. Ze bakten zandkoejes en maakten figuurtjes van marsepein.

Toen de koekjes klaar en afgekoeld waren, was het tijd om te vertrekken. Maar in plaats van naar huis te gaan stopten we bij kasteel Grevenbroek.

Daar was heel de zaal versierd en de tafels gedekt en al Aatje haar klasgenootjes sprongen  te voorschijn. Wat een prachtig moment. Aatje haar ogen glinsterden van geluk. Het is een groot feest geworden met lekkere zelfgemaakte koekjes en natuurlijk pannenkoeken Mmmm!

Bedankt voor de leuke dag, het was Top!

 

Wensteam:  Maria, Barbara en Sonja

 

Met dank aan:

Bekijk ook deze wensen: