Een American Doll voor Irebe

Large 1024 645 2015 143 irebe   american doll   aangepast

Eerst gingen we ergens eten en heel onverwacht, tijdens het eten kreeg ik mijn american girl. Ik wist even niet wat te zeggen maar ik was heel blij. Daar was ze dan, de pop waar ik van droomde. Het was een supermoment maar het was nog niet voorbij.

Na dat lekker eten gingen we naar het modemuseum in Hasselt. Dat was ook heel onverwacht maar wat ik heel blij want mode is mijn ding. We kregen een gids, er waren zoveel mooie dingen te zien rond Japan en mode en de onderwerpen waar het thema rond was, was heel speciaal. Dat waren: Kimono, Kawai, Wawai Sabi. Ik mocht zelf ook iets ontwerpen en een photoshoot doen. Het waren hele mooie kleedjes.

Daarna gingen we naar de JBC. Daar zei men ineens: je mag kleren kopen. Ik was zo blij en moest niet lang meer zoeken. Daar lag het perfecte kleedje. Ik dacht dat er nog meer zou komen maar we gingen terug naar de auto. Ik vroeg aan mijn mama: En de rest? Ze zei dat dat niet was aangekomen. Op dat moment was ik een beetje verdrietig. We gingen nog frietjes eten en daarna gingen ze weg.

Ineens kwamen ze weer binnen met meer pakjes en ik was zo blij! Leefde ik nog? Ik wist niks meer te zeggen maar was dolblij. Bedankt voor alles!

Groetjes Irebe.

Wensteam: Teckla, Nicole en Kristof

Met dank aan:

· Esprit Vilvoorde

· Sint-Godelieve-Instituut Lennik – Vlajo Jieha 4de jaar Economie

· JBC

Bekijk ook deze wensen: