Dolgelukkige Milan in Disneyland

Tussen de attracties door even op de foto
Large 1024 645 milan

4 september 7.30 uur. De taxi staat klaar om ons te vervoeren naar Brussel, iedereen klaar en weg zijn we.

Eenmaal aangekomen in het station is het zoeken naar de juiste trein en opstappen maar. We hadden gedacht dat de kids nog wat zouden slapen omdat we al vroeg wakker waren maar ze waren zo opgewonden dat dit niet lukte. Dan maar wat dromen en speculeren over hoe het zou zijn. Rond de middag kwamen we aan in het station voor Disneyland. Vlug naar de bus en op naar het hotel. Eenmaal ingecheckt kunnen we naar de kamer om de brief te lezen die we gekregen hebben, spannend! De volgende dag worden we verwacht bij de info van Disney studio’s voor de verrassing van Milan. Alles gelezen en goed bijgehouden, we zijn klaar om naar het park gaan. Direct grote ogen wanneer we binnen zijn, waar gaan we eerst naartoe? Na een namiddag rondwandelen en attracties uit proberen staan we klaar voor de parade. Wat was die mooi. Hierna nog wat eten, even wat zwemmen en gaan slapen.

 

5 september 7.30 gaat de wekker, we worden verwacht in Mickey’s café voor het ontbijt met de Disneyfiguren maar eerst al wat genieten van wat het park ons te bieden heeft voor de opening voor iedereen.

Op naar Mickey’s café voor het ontbijtbuffet. Daar zijn enkele Disneyfiguren aanwezig om iedereen amuseren. Vlug wat foto’s van de Disneyfiguren die aan tafel komen en daarna opnieuw naar het park.

´s Middags is het tijd om naar de info van de studio’s te gaan. Iemand staat ons daar op te wachten en neemt ons mee naar waar de show van Disney junior wordt gespeeld.Voor aanvang van de show mogen wij al binnen, en ja hoor wie staat daar, Jake natuurlijk. Milan is overdonderd door alles en wat verlegen maar komt al snel los. Samen kunnen we dansen en spelen met Jake en prinses Sofia amuseert de 2 zussen. Na een kwartier komt iedereen binnen die de show wil zien maar Jake draait heel leuk rond onze Milan heen. Het bezoek is afgelopen en we worden de zaal ingeleid voor de fantstisch mooie show. Na afloop gaan we wat naar de kamer om te rusten want we willen natuurlijk de lichtshow zien maar die is pas later op de avond. Na de rust nog wat attracties en dan de lichtshow gaan bekijken.Wauw wat is dat mooi.

 

6 september opnieuw de wekker om 8u deze keer, vandaag moeten we terugkeren, jammer maar aan alles wat mooi is komt een eind. Als iedereen klaar is gaan we gaan ontbijten daarna checken we uit. Nu vlug opnieuw naar het park gaan genieten van alles wat Milan wil doen, nog een hapje eten en dan is het cadeautjes tijd. In de grote Disney store vind iedereen wel iets wat hem bevalt. Nadat we onze bagage zijn gaan afhalen, nemen we de bus richting station. Daar aangekomen moeten we nog wel 45 minuten wachten maar niet getreurd de cadeautjes zorgen ervoor dat de tijd vliegt. Na 2uurtjes op de trein zijn we opnieuw in Brussel waar de taxi al staat te wachten. Tijdens de uur durende autorit hebben de kindjes geslapen. Thuis aangekomen zijn ze pas terug wakker geworden, net op tijd om samen met onze wensfee frietjes gaan te eten en voluit te vertellen over ons avontuur. Het was fantastisch, een leuke gezellige tijd met het gezin zonder zorgen. Bedankt Make-A-Wish® voor deze tijd.  

Wensteam: Patricia en Lien

Met dank aan: Disneyland Parijs, NMBS, concert Christoff 2014

Bekijk ook deze wensen: