Noah geniet van Disneyland Parijs

Knabbel en Babbel hebben plezier met Noah
Large 1024 645 2015 086 noah   dlp    003 new

In mei 2015 kwamen we in contact met Make-A-Wish®, toen onze Noah voor de zoveelste keer in het ziekenhuis lag met een infectie. In een droevige bui kon hij maar aan 1 ding denken en dat was naar het mooiste land ter wereld gaan met heel ons gezin. Nu met 5 kinderen en mama en papa erbij was het  voor ons onmogelijk om dit te realiseren in deze tijd. Noah heeft meer periodes in het ziekenhuis gekend dan thuis dus zijn we al heel dankbaar dat we af en toe een leuke daguitstap kunnen maken. In het ziekenhuis begon hij er met een verpleegster over te praten dat hij misschien via Make-A-Wish® zijn wens wel kon waarmaken. Na een mailtje kwam er reactie en was de bal aan het rollen. Voor ons was dit nog zeer onrealistisch omdat er duidelijk gezegd was dat dit door de behandelende profs bekeken moest worden of zijn aandoening in aanmerking kwam. Als deze levensbedreigend was konden ze zijn ultieme wens waarmaken. We waren zo aangedaan bij  horen van zijn wens om met ons allen naar Disneyland te gaan en daar te blijven slapen. Het is zo lief dat een klein manneke van 6 jaar dit wenst voor zijn broers en zusjes. Om dit samen te beleven was een droom van al onze kinderen. In augustus 2015 kwam het nieuws dat zijn wens uit zou komen. Nu voor ons als mama en papa was dit ook wel heel zwaar om zwart op wit te zien dat je kind levensbedreigend ziek is. Je staat stil bij het geluk dat we hebben hem nog steeds bij ons te mogen hebben en te mogen genieten van zijn aanwezigheid in ons gezin. De weg die we hebben afgelegd heeft ons enorm sterk gemaakt als gezin.  Om dan te horen dat we als beloning drie volle dagen onbezorgd naar Disney mochten met alles erop en eraan was enorm mooi. Met haast geen woorden te beschrijven.

We hebben een ongelofelijke tijd beleefd daar in Parijs. Voor even konden we vergeten dat Noah ziek is en gewoon gezin zijn. Iedereen stond voor ons klaar met een lach en een knuffel.

Ook zijn we de twee mensen die enorm dicht bij ons stonden zo dankbaar voor al hun werk om dit waar te maken. We zouden hun op een grote berg willen zetten met de grootste pluim ter wereld.

Ook was het zo tof dat we een kaartje voor de reis kregen met de wensen van degene die het mogelijk gemaakt had om deze reis te beleven, ook daarvoor onze grote dank.

De foto’s van Noah en van ons gezin spreken natuurlijk voor zich.  De oogjes die daarop staan te blinken spreken meer dan duizend woorden. Ook de ontmoeting  met alle Disney figuren was speciaal , ze waren 1 voor 1 zo hard met onze kinderen bezig dan alleen dat nog telde op dat moment. We kunnen met ons 7 zeggen dat we dit nooit zullen vergeten en voor eeuwig dankbaar zullen zijn dat we deze kans gekregen hebben.

 

Wensteam: Barbara, Guido en Lieselot

 

Met dank aan:

NMBS

Disneyland Parijs

Fietstocht Mathie Cuyvers

Scouting Engsbergen - Tessenderlo

Basisschool De Bret

LommelBrasil 

Bekijk ook deze wensen: