Pim ontmoet onze Rode Duivels

Enkele Rode Duivels poseren graag met Pim
Large 1024 645 2014 156 pim   rode duivels    003

Op dinsdag 6 oktober stond plots het Make-A-Wish ®team in mijn klas. Ik was erg geschrokken maar vond het ook super spannend. We zijn mijn broer uit de klas gaan halen want die mocht ook mee.

Die wist net als ik, helemaal van niks.

Er stond een mooi busje voor ons klaar dat helemaal versierd was in de kleuren van de Belgische vlag. Toen wist ik wat we gingen doen: de Rode Duivels ontmoeten! In het busje stond een mandje met lekkers in en allerlei leuke dingen om nog beter voor de Duivels te supporteren.

Onderweg hadden we er wat van gesnoept want het was een hele rit naar Anderlecht.

Daar aangekomen mochten we even in een zaaltje wachten. We waren niet alleen er waren nog kinderen die de Duivels mochten ontmoeten.Er stond een mooi versierde tafel met allemaal lekkere dingen op. Plots mochten we gaan klaarstaan want daar waren ze. Ze kwamen in kleine groepjes zodat je rustig met iedereen op de foto kon en ook een handtekening kon vragen, een beetje samen voetballen, een praatje slaan...

Wat ik ook zeker niet ga vergeten is dat ik zelfs een interview met Nicolas Lombaerts mocht doen.

Daar was ik wel wat zenuwachtig voor, maar hij was superlief. We zijn ook nog even naar de training gaan kijken en toen zat de dag er bijna op.

Na zo'n lange dag hadden we wel honger gekregen en dus zijn we naar de Mc Donalds gegaan. We mochten zelfs in de keuken onze hamburger zelf maken.

Het was een onvergetelijke leuke dag, ik zal hem niet snel vergeten.

Dank je wel  Make-A-Wish®!

 

Pim

 

Wensteam: Viky, Barbara, Liliane en Guido

 

Met dank  aan:

ING Rode Duivels

Nicolas Lombaerts

LommelBrasil F.V

Basisschool De Zevensprong Oostham

Hoeks NV. Verhuizingen Lommel

 

Bekijk ook deze wensen: