Hannes bij een training van Club Brugge

Hannes straalt op het voetbalveld van Club Brugge
Large 1024 645 2015 068 hannes   club brugge    010 new

22 Augustus 2013, een dag die in ons geheugen gegrift staat. De vakantie liep op z'n einde maar toch hadden we nog een klein reisje geboekt. De boekentas stond wel al klaar want weldra zou Hannes het derde leerjaar instappen. Snel nog even langs de huisarts want die vervelende pijn in zijn knietje bleef hem toch parten spelen. Een bloedafname met als resultaat dat de valiezen een andere bestemming kregen nl. UZ Gent, afdeling kinderoncologie. Ons zorgeloos leven was plotseling voorbij. We werden opgevangen door een uitstekend medisch team, psychologen, spelbegeleiding, e.d. Vakkundig, maar met een diepe bewogenheid. Stilletjes aan werden we wegwijs gemaakt van welke diensten we gebruik konden maken. Zo ook Make-A-Wish®. Eerlijk? We hadden nog nooit van jullie gehoord. Gedurende ons verblijf in het ziekenhuis fantaseerden we er nogal op los hoor. De meest absurde en grappige wensen spookten door ons hoofd. Al had ik, mama van Hannes, maar 1 wens.

De uiteindelijke wens van mijn zoon?  Zijn favoriete voetbalploeg zien trainen en eventueel hier en daar een handtekening meepikken van een Club Bruggespeler. Het resultaat was véél meer.  We werden opgehaald met de spelersbus van Club Brugge die ons allen afzette bij het voetbalstadion. Tijdens de uitgebreide rondleiding kwam Hannes op plaatsen (o.a. de kleedkamer, de sauna,...) die bij hoge uitzondering open gingen. Hij kreeg de kans om vanuit een luxepositie de training te volgen. De spelers van Club Brugge maakten tijd voor een foto en signeersessie. Hij mocht de voetbalmat betreden, zat in Michel Preud’homme zijn zetel en als klap op de vuurpijl kreeg hij 2 abonnementen om zijn favoriete ploeg gedurende een heel jaar aan te moedigen. In de clubshop kreeg hij nog verscheidene mooie dingen, o.a. een dekbedovertrek, kaftpapier, zweetbandjes,... het hield niet op.  Onze honger werd gestild in de Pizza Hut waar iedereen getrakteerd werd op heerlijke pizza’s. Maar aan alle mooie dingen komt een eind, de dag was voorbij gevlogen. Iedereen en op de eerste plaats Hannes heeft enorm genoten van deze dag. Ondertussen zijn we reeds een paar maanden verder maar regelmatig gaan onze gedachten naar jullie en deze fijne wensdag.

We willen een welgemeende dank-u-wel zeggen aan alle medewerkers van Make-A-Wish®. Jullie zijn fantastische mensen met het hart op de juiste plaats.

Ilse, Hannes en Johanna

 

Wensteam : Karin, Joyce en Christine

 

Met dank aan :

Bekijk ook deze wensen: