Kassierster Selina

Laad je karretje maar uit bij Selina. Zij laat me plezier de items biep zeggen.
Large 1024 645 2015 080 selina   kassierster   001

Mama, papa, Davina en ik gingen een dagje shoppen in Hasselt, zogezegd. Net toen we wilden vertrekken, ging de deurbel. Daar stond het wensteam van Make-A-Wish®. Ik wist niet wat me overkwam. Eerst reden we naar de Aldi in Bilzen, daar kwamen er 2 heren naar mij toe, de bazen. Ik mocht mee naar de koffiekamer en ik tekende een contract. Ik kreeg werkkleren en echte werkhandschoenen. Eerst mocht ik helpen uitpakken daarna mocht ik karton in een machine doen. Als laatste mocht ik iets doen waar ik heel erg naar uitkeek. Ik mocht achter de kassa gaan zitten! Dat was super leuk! Er kwamen allemaal vrienden en familie aan mijn kassa. Dit had ik echt niet verwacht. Toen mijn werk erop zat, werd ik natuurlijk ook betaald. Ik kreeg een hele grote mand met koekjes en snoep. De mensen in de Aldi waren heel lief!

Toen was het tijd voor mijn middagpauze. We reden naar de Panos in Bilzen. Van hun mochten we allemaal een broodje en een drankje kiezen. Dat smaakte na een voormiddag vol plezier!

Daarna was het tijd om te gaan shoppen in de JBC. Van hun mocht ik een hele nieuwe outfit kiezen. Ik kocht een stoere glitterbroek met een tof T-shirt en vestje. Ik kon zo op de catwalk!

Na de middag mocht ik in de Carrefour ook nog gaan werken. Ik kreeg weer nieuwe werkkleren en ging meteen aan de kassa zitten, ah ja want daar ben ik de beste in! Er kwamen weer vrienden en familie aan mijn kassa maar ook mensen die ik niet kende. Ik heb ook iets mogen afroepen via de micro. Ook hier kreeg ik een hele zak met snoepjes, koekjes en speelgoed voor mijn werk. De mensen in de Carrefour hebben me super goed geholpen!

Daarna begon mijn buikje weer te grommen en gingen we naar mijn favoriete restaurant ‘Margrietje’.  Daar hebben we de leuke dag afgesloten met een lekker bord steppengras. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Dank je wel aan iedereen die heeft geholpen om dit mogelijk te maken en dank je wel aan mijn vrienden en familie die speciaal voor mij gekomen waren. Nu weet ik pas wat hard werken is!

Selina

 

Wensteam:  Veerle, Anne en Ingrid

Met dan aan:

Aldi – Bilzen, Panos-Bilzen, JBC, Carrefour - Bilzen, Restaurant Margrietje - Bilzen, Alg. Adm. Scholengemeenschap VIIO - Tongeren, Fam. Vandersmissen – Cilissen – Hasselt, Johnny Geurts HBVL

 

Bekijk ook deze wensen: