Legoland verwelkomt Alexander

Alexander bij zijn favoriete figuren uit Lego
Large 1024 645 2015 049 alexander   legoland    001

Hallo allemaal!

Eén van mijn grootste wensen was om een Legofabriek te bezoeken en van Make-A- Wish® mocht ik met het vliegtuig naar Legoland in Denemarken.  Bij het opstijgen mocht ik zelfs in de cockpit zitten, is dat nu niet cool?

In het Legohotel hadden we een heel leuke kamer met een stapelbed en een legospin in de badkamer! We zijn nog eventjes het park gaan verkennen. Daar is echt wel veel te zien!

Dag 2 kwam Calle ons halen voor het bezoek aan de Legofabriek. Megagroot! Heel veel legoblokjes gezien, in alle kleurtjes en vormen. Wel leuk hoe de robotjes de volle bakken kwamen halen en een lege in de plaats zetten.  Calle ging met ons naar het Legomuseum waar je kan zien hoe de allereerste Lego was. Op ’t einde van de dag kreeg ik een grote doos Lego van Star Wars. Denk dat ik daar lang aan moet bouwen. Ik kreeg ook een Legopoppetje dat heel erg op Calle leek met zijn naam en mailadres.

Dag 3 kwam ’s morgens de hofnar van Legoland ons ophalen in het hotel en zijn we samen naar het park gegaan. Ik heb in een piratenboot gezeten, een rijbewijs gehaald, in een safari auto gereden tussen olifanten en giraffen in Lego, in een bootje gevaren tussen mooie gebouwen uit Lego en nog veel meer. Er staat een Star Wars vliegtuig van wel 5 miljoen Legoblokjes. Dat heeft vast lang geduurd om te maken. Er was ook een groot aquarium met haaien en een Lego onderzeeër en Lego duikers. Er zaten 3 echte reuzekrabben, dat had ik nog nooit gezien! Als laatste zijn we naar een 4D film van Chima gaan kijken.

Dag 4 zijn we in de voormiddag nog even naar het park gegaan en hebben de leukste attracties opnieuw gedaan. Dan kwam de taxi ons halen om naar de luchthaven te gaan. Einde van onze fantastische dagen in Legoland. Ik ga hier zeker nog dikwijls aan terug denken.

Dank jullie wel!

 

Groetjes

Alexander

 

Wensteam: Julie, Lowie en Steven

 

Met dank aan:

Legoland

Fire for Life 

Bekijk ook deze wensen: