Martje geniet in Disneyland

Martje knuffelt erop los
Large 1024 645 2015 054 martje   dlp quote    001

Al maanden zag Martje er naar uit. Maanden werden weken en toen het nog maar tien dagen was, kon Martje beginnen aan de aftelkalender die ze gekregen had van haar wensfee Lien. Eindelijk was het dan zover. Pal op haar 6de verjaardag (18 juli 2015) kwam taxi Ronny ons ophalen aan de deur, wensfee Patricia was erbij om ons uit te zwaaien.

Het ging heel vlot naar Brussel waar we de TGV opstapten. Martje fier als een gieter met haar sticker van Make-A-Wish® mocht naar Disneyland om daar Anna en Elsa uit Frozen (de nieuwste Disney-hype) te ontmoeten!

Bij het inchecken in het “Newport Bay Club” hotel kregen we alle praktische info voor de komende drie dagen. Het hoogtepunt zou 19 juli zijn wanneer ze Anna en Elsa zou ontmoeten. Bovendien krijgt Martje een speciaal pasje waarmee ze op alle attracties voorrang krijgt. Ook voor het nemen van foto’s met Disney-figuren mag ze met dat pasje de rij voorbijsteken. De hele dag lang zijn we van de ene attractie naar de andere gegaan. Martje vond het echt superfijn! Martje kreeg van Make-A-Wish® ook nog wat geld om te shoppen. Natuurlijk wilde ze die centjes besteden aan een Anna en Elsa kleedje.

Ook tijdens de parade mochten we op voorbehouden plaatsen zitten waardoor we alles goed konden zien. Bovendien maakten heel wat figuren wat extra tijd vrij om Martje te komen groeten.

Wat een gelukkig toeval voor Martje: Disneyland stond net deze periode volop in het teken van Frozen en daardoor was er ook een speciale show waarbij het publiek kon meezingen. Uiteraard liet Martje zich niet onbetuigd!

Een ander onderdeel van de Frozen special was een parade van Anna en Elsa door het park, getrokken in een witte koets. Een onvergetelijk moment was dat voor Martje! Bovendien had haar grote broer een grote hand in een wel onverwacht en emotioneel moment. Wannes loodste van bij de start van de parade de fiets/wandel kar waarin Martje zat behendig achter het witte touw dat werd meegedragen door Disney medewerkers om al te opdringerige kinderen op een afstand van de koets te houden. Martje riep met alle kracht naar Anna en Elsa. Op het einde van de parade had één van de medewerkers Martje opgemerkt door haar Make-A-Wish® sticker en liet hij haar tot bij de koets te komen. Als enige kindje te midden van honderden anderen, mocht zij naar de koets toestappen en Anne en Elsa een handje geven. Onverwacht maar o zo mooi en emotioneel voor Martje en eigenlijk ook wel een beetje voor papa en mama.

De volgende morgen was een ontbijt voorzien in aanwezigheid van de Disney-figuren. 

In de namiddag was dan de ontmoeting met Anna en Elsa geprogrammeerd. Martje was best wel zenuwachtig en onder de indruk dat ze haar idolen nu in het echt kon ontmoeten. Elsa vroeg Martje of ze nog naar de show zou gaan kijken. Toen Martje volmondig “ja” antwoordde drukte Elsa haar op het hart heel luid te roepen zodat ze haar zouden opmerken.  En of ze dat deed. En inderdaad zowel tijdens de parade als tijdens de show hadden ze toch wel een speciale groet voor Martje. 

Martje was echt in de zevende hemel, ze kon er maar niet over zwijgen! ‘s Avonds genoten we nog van de spectaculaire show in Disneyland. Martje droomde zalig weg in haar bedje en ’s morgens kwam aan dat mooie liedje een einde. We bezochten nog wat attracties en genoten nog wat na tot we kort na de middag met de TGV terug reisden. Taxi Ronny bracht ons veilig terug en bij thuiskomst had Make-A-Wish® fee Heidi nog gezorgd voor een mand heerlijke broodjes.

Bedankt aan het Meulebeekse Make-A-Wish® team voor deze onvergetelijke driedaagse!!!

 

Wensteam: Lien en Danny

 

Met dank aan:

Kevin Chalmet

de heer Nuitten

Disneyland Parijs

NMBS

 

 

Bekijk ook deze wensen: