Het pretparkdroomfeest van Milan

Milan aan de ingang van Bellewaerde
Large 1024 645 2015 010 milan   pretpark    001  1

Maandag 22 juni leek een gewone dag te worden zoals alle andere dagen. Het regende keihard en ik moest ook nog vroeg opstaan. Papa en mama vertelden mij wel dat ze een verrassing voor mij hadden maar ze wilde niet zeggen wat het was. Even later wist ik het : plots stonden Ann en Bernadette van Make-A-Wish® voor de deur. Ze vertelden dat het eindelijk zo ver was en dat die dag mijn wens vervuld zou worden. Ik had namelijk gevraagd om een groot feest te organiseren voor mijzelf en de hele klas. Ik was reuze nieuwsgierig! 

Even later stond er een witte limousine voor de deur. Hij zag er geweldig uit ! In die limousine werden we naar school gebracht. Mijn vrienden en mijn vriendinnen konden hun ogen niet geloven toen ze me uit die mooie wagen zagen stappen. Eerst dachten ze dat ik gewoon even op  bezoek kwam, maar toen ik ze vertelde dat ik hen die dag ging meenemen naar een pretpark, gingen ze helemaal uit hun dak.

De bestemming was eerst nog geheim, maar toen we na een tijdje rijden de  borden zagen, wisten we het: we gingen naar Bellewaerde park!

Daar aangekomen, werden we ontvangen door de mascotte van Bellewaerde. Een reuze grote leeuw. Er werden foto's gemaakt en dan konden we eindelijk op de attracties. 's Middags kregen we frietjes met curryworst en een ijsje als dessert.

Na het eten werden we door Gilbert rondgeleid achter de schermen van het dierenverblijf. We konden zien hoe de dieren werden verzorgd. Dat was ook heel leuk. Daarna mochten we opnieuw op de attracties.

Dan was het tijd om opnieuw naar huis te rijden .Het was een lange rit en dus hadden we veel tijd om te praten en om plezier te maken. Ik vond het reuze fijn en ik heb me geen moment verveeld.

Dank u wel Bernadette en Ann en dank u Make-A-wish®!  

 

Wensteam: Bernadette en Ann

 

Met dank aan:

Directie, leerkrachten en klasgenootjes van Milan : BS GO! Hertog Jan

Chrystle Dassonville - fotografe

Danny Veugelen - Limo 4 You

Bellewaerde Park

Lhoist

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook deze wensen: