Ziggy in Legoland

De vermoeide Ziggy neemt een rustpauze
Large 1024 645 2014 040 ziggy  legoland  8

Op 19 juli was het eindelijk zo ver. Mijn wens zou werkelijkheid worden.  Om zes uur ’s avonds kwam de taxi ons halen voor het grote avontuur. Samen met mijn mama, papa en neef Nigel mocht ik voor drie dagen naar Legoland Denemarken! We reden naar Brussel waar we mochten overnachten in het Novotel. Kort was onze nacht want om vier uur moesten we al in de luchthaven aanwezig zijn. De heenreis is vlotjes verlopen. 

Door de brief die ik meekreeg van Make-A-Wish® heb ik mogen kennismaken met de piloot, even in de cockpit een kijken nemen en de rest van reis vertoeven in de businessclass.  

Eens in Legoland aangekomen zijn we onmiddellijk het park gaan verkennen. Geen enkele attractie was me te hoog of te beangstigend. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd en er van genoten.  

Na enkele uren speelplezier was het tijd voor een korte rustpauze in het hotel. We vielen van de ene verbazing in de andere. De kamer die we kregen was prachtig. 

De volgende dag kregen we een rondleiding in de Legofabriek. Dit was zeer interessant. Na afloop kregen mijn neef en ik elk nog een super coole Lego techniek auto. 

Eens terug in het hotel kreeg ik ook van Make-A-Wish® 2 Legopakketten want het was mijn verjaardag! 

We hebben heel wat moeten puzzelen om alles weer mee te krijgen in de valiezen. 

Daarna terug naar het park! We zijn er gebleven tot sluitingstijd. Ook de volgende dag zijn we blijven genieten tot de taxi ons kwam halen. 

De vliegtuigen vlogen niet zo vlot maar met slechts een kleine vertraging zijn we terug veilig geland  in Zaventem. Nog even in de taxi en moe maar tevreden kwamen we thuis.  

De halve familie nog op bezoek om naar de ervaringen te luisteren en de foto’s te bekijken.   

Ik ben iedereen die hielp om mijn wens te verwezenlijken zeer dankbaar. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten.  

 

Wensteam: Patricia, Danny, Nele en Lien 

 

Met dank aan: 

toneel van kwoad nor erger 
Lesmarathon Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort 
Voorstelling MAW en verkoop fair-trade H. Hartcollege 
LEGOLAND Hotel 

Bekijk ook deze wensen: