Acteur Kyano in vermist

Kyano en Stan Van Samang
Large 1024 645 2014 118 kyano   vermist    001

Ik mocht van Make-A-Wish® drie wensen oplijstenEén ervan was meespelen in een film of feuilleton. Dat is het geworden.  

 

De eerste dag… 

Er reed een grote mooie witte limo de straat in… en ja, raad eens… die kwam mij ophalen! Samen met mijn mama, papa, Marcelle en Kaatje reden we naar de set. Onderweg kregen we koekjes en drankjes, lekker! 

Na een half uurtje rijden kwamen we aan op de plaats waar we moesten zijn.  Kaat en ik hebben nog even in de speeltuin gespeeld en ook een beetje geravot. Toen kwam Yelle mij ophalen en werd ik toch al een beetje zenuwachtig. 

Ik mocht andere kleren aan doen (pyama) en kreeg make-up op. Ik moest een ziek kindje spelen. Op de tv heet ik BillyDan heb ik uitleg gekregen van wat ik moest doen. Ik moest in een bed liggen en doen alsof ik ziek was. Dat is niet zo moeilijk. Tijdens de opnames was er af en toe een pauze.  Dan mocht ik iets drinken en knabbelen; daarna opnieuw mijn bedje in en actie! 

Na de opnames zijn we onder ons (Marcelle, ik, papa, mama, Kaat en de chauffeur) ribbetjes gaan eten. Mjamie, dat was heel lekker. Daarna zijn we naar huis gereden. Toen we de straat in reden stonden mijn vrienden allemaal buiten. De chauffeur is toen al toeterend de straat in gereden. Mijn tante stond ook te wachten en heeft dat opgenomen met haar GSM. 

Dat was een leuk dagje, echt waar maar op tijd mijn bedje in want morgen is het terug naar de set. 

De tweede dag ben ik met mijn mama naar de set gereden. Whadden een hele picknick bij en hebben daar op het pleintje van gegeten. We hadden ook allerlei lekkers bij voor de mensen van de opnames. Die waren daar superblij mee. Vandaag was Stan van Samang ook op de set Ook de mannen van de POZA waren daar… Da’s de special force van België, die moesten het huis binnen vallen waar ik lag. Dat waren heel stoere mannen, ze hadden zelfs hun wapens bij… Echte wapens.  Hier hebben we natuurlijk foto's van genomen. 

Toen de opnames van "Vermist" gedaan waren ben ik samen met mama naar huis vertrokken… 

 

Als jullie mij willen zien?  Begin 2016 seizoen 7 aflevering nummer 7Allen kijken naar "Vermist"!!! 

 

Ik vond het superleuke dagen. Ik wil dat heel graag nog eens opnieuw doen hoor. 

Dank je Make-A-Wish® voor het leuke avontuur. 

 

Groetjes, Kyano  

 

Wensteam: Ann, Kaat en Marcelle 

 

Met dank aan: 

Eyeworks NV: Yelle Pypops  

Limo4you 

Koninklijke Militaire school

Bekijk ook deze wensen: