Een rolstoelfiets voor Joyce

Joyce geniet tijdens haar fietstochtje
Large 1024 645 2014 152 joyce   rolstoelfiets   001

Mijn naam is Patsy, de mama van Joyce. Mijn dochter is 16 en heeft het Angelmann Syndroom, zij kan dus zelf niets vertellen over haar wensdag, maar ik heb als geen ander kunnen vaststellen wat een geweldige tijd zij heeft beleefd. 

De wensfeeën stonden op 4 april voor onze deurEen busje kwam ons ophalen en reed richting een onbekende bestemming, Joyce genoot met volle teugen van de rit. We stopten bij Sens-city in Overpelt. Nog steeds onwetend gingen we binnen en werden we begeleid naar een fantastische snoezelruimte. Joyce ging als eerste binnen en genoot van de ligkussens, lichtslierten, balletjes, filmpjes en muziek. Het was een echte droom voor mijn dochter! Ze straalde, en heeft enorm genoten, het was super om mijn dochter zo gelukkig te zien.  

Onze volgende bestemming, Fritstyle! De tafel was mooi gedekt en bestrooid met de lekkerste snoepjes. En natuurlijk hebben we genoten van de lekkere frietjes! 

Toen was het tijd om richting huis te vertrekken, althans dat dachten we, maar we maakten nog een tussenstop bij JBC. Tot onze verbazing mocht Joyce een volledig nieuwe outfit kiezen.  

Na het shoppen waren we uitgeteld en gingen we naar huis. Maar daar stond de politie voor onze deur samen met een heleboel mensen uit de buurt Samen stonden zij rond Joyce haar grote droom: haar eigen rolstoelfiets! De emoties laaiden hoog op, en mijn dochter voelde dat dit alles speciaal voor haar was. Ze werd er zelfs verlegen van.  

Onder politiebegeleiding zijn we dan nog een fietstochtje gaan maken, samen met de mensen uit de buurt. En mijn dochter heeft genoten! 

We hebben de dag afgesloten met een hapje en een drankje. 

Het was voor iedereen een supergeweldige dag, maar zeker voor mijn dochter, zij heeft enorm genoten van haar dag.  

Dank je wel aan mijn wensfeeën en een dikke dank je wel voor Make-A-Wish®, we zullen dit nooit vergeten.  

 

Wensteam: Veroni, Sonja en Karin 

 

Met dank aan: Actif Lummen – kunstveiling             Politie Hasselt 

                            Voorshoven Neeroeteren                    Autoverhuur Paesen 

                            Spaarpotactie Limburg                        Frit Style  -  Luc Dirix 

                            Koen en Colette sponsoractie            Hassolate 

                            JBC Hasselt                                              Sens-city

Bekijk ook deze wensen: