Mira krijgt een snoezelkast

de snoezelkast van Mira
Large 1024 645 2014 150 mira   snoezelkast

De dag begon meteen in de vertrouwde omgeving van Het Hoekhuis. Alle kinderen van de leefgroep werden geschminkt, daarna konden we ons installeren voor het belevingstheater. Het Kakelnest bracht een prachtig stuk vol lichteffecten, klankeffecten en visuele prikkels. Mira genoot met volle teugen. Het was ook leuk om te zien dat de andere kinderen zo meeleefden en reageerden. Haar grote zus was ook van de partij en dat was een mooi moment om samen te genieten, zeker toen zus het liedje 'Alegria' herkende en luidkeels meezong! 
Na een korte receptie wachtte nog een grotere verrassing thuis. Een verplaatsbare snoezelkast met alles erop en eraan. Bij het zien van de bubble-unit en de lichtgevende vezels verscheen er ineens een brede glimlach op Mira haar gezicht. Dit is duidelijk een voltreffer!  
Daarna kan zij nog verder genieten en ontdekken. Die avond straalt ons meisje. En wij kunnen wat nagenieten met een lekker etentje samen met de mensen van het wensteam. 
Bedankt voor deze prachtige dag! En Make-A-Wish® blijft voor altijd in onze gedachten tijdens de vele snoezelmomenten. Mira, zus Soetkin, papa Bruno, mama Belinda  

 

Wensteam: Nicole, Philippe en Martine 

 

Met dank aan 

Bekijk ook deze wensen: