Quinten naar Legoland

Quinten amuseert zich in Legoland
Large 1024 645 2013 143 quinten   legoland  003

Quinten droomde al heel lang van eens naar Legoland te mogen gaan. Op 9 juni kon hij eindelijk met zijn broertje Eliaszijn mama en papa naar Legoland in Denemarken. De wensfeeën waren al een jaar eerder langsgekomen om te polsen naar Quinten zijn wens, maar door de chemobehandeling en de vele bijwerkingen van de medicatie werd de reis met een jaar uitgesteld. Toen de wensfeeën een weekje voor het vertrek de vliegtuigtickets kwamen brengen, ging Quinten dan ook bijna door het dak van blijdschap. Eindelijk naar Legoland! Lego is al twee jaar de uitlaatklep voor Quinten en een trip van drie dagen naar Billund was dan ook het mooiste wat Make-A-Wish® voor hem kon regelen. De opwinding was groot de avond voor het vertrek. Quinten ging namelijk ook voor de eerste keer in zijn leven in een vliegtuig stappen, van een avontuur gesproken! 

Op 9 juni moest de hele familie vroeg uit de veren omdat de taxi hen voor dag en dauw naar de luchthaven in Zaventem zou brengen. Quinten en zijn kleine broer Elias stonden vol ongeduld te wachten aan de voordeur, elk gewapend met een rugzakje met boekjes, spelletjes en lekkers om de trip naar Denemarken nog fijner te maken. De wensfeeën hadden echt aan alles gedacht! Als extra verrassing mocht hij tijdens de vlucht op de stoel van de crew gaan zitten, maar het werd helemaal te gek toen hij na het landen even in de cockpit mocht bij de piloot. Dit was echt een onvergetelijk moment! 

In Billund bleek het Legolandhotel de verwachtingen te overtreffen. De kamer was echt megatof! Er was voor Quinten een ridderkamer voorzien met speciaal behangpapier van legofiguren. Er waren mooie versieringen uit legoblokjes én natuurlijk waren er ook twee speelkoffers met legoblokjes om te bouwen. In het pretpark zelf kon Quinten samen met Elias drie dagen lang genieten van allerlei leuke attracties, maar ook de legomodellen trokken de aandacht. Op de tweede dag wachtte ons een nieuwe verrassing toen een echte lego piratenkapitein Quinten en ons rondleidde in Legoland. Bovendien had kapitein Rogers twee supermooie dozen Lego bij: eentje voor Quinten én eentje voor zijn broer. Mama en papa moesten beginnen nadenken hoe ze al die Lego thuis zouden krijgen… De laatste dag was het Quinten zijn verjaardag. Er was een lekker ontbijt voorzien aan een speciaal voor hem gereserveerde tafel en als klap op de vuurpijl had Legoland nog een verjaardagcadeau voorzien voor Quinten zijn achtste verjaardag! Het was een doos Star Wars Lego, ze hadden niet beter kunnen kiezen voor onze Star Wars fan.  

Via Frankfurt werd op donderdag 11 juni de reis naar huis aangevat. De crew van de vlucht tussen Billund en Frankfurt legde Quinten nogmaals in de watten. Kleine broer Elias (3 jaar) was ondertussen zo overweldigd door alle indrukken dat hij de hele vlucht sliep. Na een tussenstop in Frankfurt landde Quinten ’s avonds na wat vertraging veilig in Brussel. Terug thuis volgde nog een warm onthaal door de wensfeeën van Make-A-Wish®Ze hadden echt al super hun best gedaan, maar niets was hen teveel om er een onvergetelijke reis van te maken. Dat is echt gelukt, want Quinten zijn droom is helemaal uitgekomen! Dankjewel wensfeeën! Dankjewel sponsors! Dankjewel Make-A-Wish®. 
 

Wensteam: Kelly, Britt en Inge 
  
Met dank aan 
Legoland 
Brussels Light Opera Club 
Procter and Gamble  

 

 

Bekijk ook deze wensen: