De Warmste Week

De Warmste Week van Studio Brussel is in aantocht! Van 18 tot en met 24 december 2018 zorgt iedereen voor iedereen. Zet jij dit jaar ook een actie op ten voordele van Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen?
Large 1024 645 ontwerp zonder titel  5

De mooiste week van het jaar is in aantocht: De Warmste Week van Studio Brussel. Dit jaar vindt die plaats van zondag 18 tot en met 24 december. Ook dit jaar kan je een actie opzetten ten voordele van Make A Wish!

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

De wensen die wij vervullen, worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dat is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Dankzij jullie acties, kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact! Registreer je actie via www.dewarmsteweek.be.