Al 25 jaar vervullen wij hartenwensen

Wij geloven in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij de hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Onze geschiedenis

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen heeft sinds de oprichting in 1990 al meer dan 2600 wensen vervuld. We streven er elk jaar naar om zoveel mogelijk zieke kinderen hun droom te realiseren.

Onze geschiedenis

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk door de medewerking van meer dan 100 vrijwilligers, verspreid over Vlaanderen.

Onze vrijwilligers
Make-A-Wish® vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.
Peter en Meter

We worden bij onze missie met raad en daad bijgestaan door onze fantastische peter en meter, Kris Wauters en Britt van Marsenille.

Meter en Peter

Ambassadeurs

Per provincie hebben we een ambassadeur die onze vrijwilligers en onze meter en peter bijstaat in het vervullen van wensen.

Ambassadeurs

Bestuur en coördinatoren

Ontdek wie keer op keer alles in goede banen leidt. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op ons beresterk coördinatieteam en onze bestuursleden.

Coördinatieteam